Όμιλος CA Auto Bank: Ένα έτος δέσμευσης για έναν καλύτερο πλανήτη

NEWS

Τορίνο, 4 Απριλίου 2024

 

Σήμερα, η CA Auto Bank γιορτάζει την πρώτη επέτειό της από την επίσημη γέννησή της, στις 4 Απριλίου 2023. Για τον Όμιλο, η χρονιά που πέρασε ήταν ένα ταξίδι που σημαδεύτηκε από ενθουσιασμό και έμπνευση: η εταιρεία έθεσε τα θεμέλια της επιτυχίας και πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα, για την υλοποίηση του οράματός της να γίνει η κορυφαία ευρωπαϊκή οντότητα στη χρηματοδότηση την μακροχρόνια μίσθωση και γενικά στις λύσεις κινητικότητας – προάγοντας έτσι τη συνεχιζόμενη ενεργειακή μετάβαση και τον εκδημοκρατισμό της πρόσβασης σε οχήματα μηδενικών ρύπων είτε χαμηλών εκπομπών ρύπων.

Η CA Auto Bank επέκτεινε την παρουσία της στην αγορά, τριπλασιάζοντας τον όγκο χρηματοδοτήσεων από αυτόν που είχε προβλεφθεί αρχικά. Το ενεργό χαρτοφυλάκιο στο τέλος της περιόδου ανήλθε στα 27,3 δισ. ευρώ, με αξιοσημείωτη αύξηση 15% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Από αυτά, τα 17,3 δισ. ευρώ προέρχονται από νέες επιχειρηματικές συνεργασίες. Ειδικότερα, τα λειτουργικά έσοδα του Ομίλου ανήλθαν σε 464 εκατ. ευρώ, υπογραμμίζοντας την εξαιρετική εμπορική απόδοση της Τράπεζας.

Επιπλέον, η CA Auto Bank κέρδισε την εμπιστοσύνη 60 νέων συνεργατών – που δραστηριοποιούνται στην αυτοκινητοβιομηχανία, τη βιομηχανία δίτροχων, την αναψυχή, τα ελαφρά και βαρέα επαγγελματικά οχήματα και τη ναυτιλιακή βιομηχανία όπως και την συνεργασία περίπου 10.000 αντιπροσώπων σε όλη την Ευρώπη.

Επίσης η Drivalia, η επιχείρηση ενοικίασης, μακροχρόνιας μίσθωσης και κινητικότητας του Ομίλου, έχει ενισχύσει σημαντικά το ευρωπαϊκό της αποτύπωμα, φτάνοντας σε 14 χώρες και εισάγοντας καινοτόμες λύσεις κινητικότητας, όπως το Future, ένα Brand που επικεντρώνεται στην κυκλική οικονομία, αφοσιωμένο να δώσει νέα πνοή σε αυτοκίνητα εκτός μίσθωσης.

Το ταξίδι της CA Auto Bank μόλις ξεκίνησε. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί μέχρι στιγμής επιβεβαιώνουν ότι, στο δρόμο προς το μέλλον, η εταιρεία βρίσκεται στην σωστή πορεία. Πάνω απ ‘όλα, αντικατοπτρίζουν την εξαιρετική αφοσίωση και το πάθος όλων των ομάδων μας σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλός μας.

Κοινοποίηση στο

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • E-mail