Η Crédit Agricole Auto Bank και η Groupe Beneteau υπογράφουν μια πανευρωπαϊκή συνεργασία

NEWS

για να προσφέρουν χρηματοδοτικές λύσεις σε διανομείς και ιδιοκτήτες σκαφών

  • Η τράπεζα και ο Όμιλος, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές σκαφών στον κόσμο ανακοίνωσαν επίσημα μια συνεργασία στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
  • Αυτή η συμφωνία, που θέτει τη CA Auto Bank σε κεντρικό ρόλο στον τομέα της ναυτιλίας, θα εφαρμοστεί σε 12 στρατηγικές χώρες στους επόμενους μήνες.
  • Η συνεργασία, που υπογράφηκε κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ σκαφών αναψυχής των Καννών, περιλαμβάνει επιλογές χρηματοδότησης για όλες τις μάρκες του Όμιλου Beneteau: Beneteau, Jeanneau, Prestige, Wellcraft, Delphia, Scarab, Four Winns, Lagoon και Excess.

Saint-Gilles-Croix-de-Vie / Τορίνο, 23 Οκτωβρίου 2023

 

Η CA Auto Bank, θυγατρική της Crédit Agricole Consumer Finance, επιβεβαιώνει τις φιλοδοξίες της στον ναυτιλιακό τομέα καθώς ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Groupe Beneteau, ένας παγκοσμίως γνωστός κατασκευαστής ιστιοπλοϊκών και μηχανοκίνητων σκαφών. Αυτή η συνεργασία εδραιώνει τη μακροχρόνια τραπεζική σχέση μεταξύ τον όμιλο Crédit Agricole και τον όμιλο Beneteau

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας που υπογράφηκε κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ σκαφών αναψυχής των Κανών, η Τράπεζα θα προσφέρει τις εξατομικευμένες λύσεις χρηματοδότησης και χρηματοδοτικής μίσθωσης σε πελάτες και αντιπροσώπους του Ομίλου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ξεκινώντας από την Ελλάδα, την Πολωνία, την Πορτογαλία και την Ελβετία. Η συνεργασία, που πρόκειται να επεκταθεί σε 8 επιπλέον ευρωπαϊκές χώρες τους επόμενους μήνες, περιλαμβάνει πάνω από 120 μοντέλα που κατασκευάζονται από τον Όμιλο Beneteau, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα προτιμήσεων ιστιοπλοΐας

Ο Όμιλος Beneteau δραστηριοποιείται επί του παρόντος σε τέσσερα τμήματα της αγοράς (monohull ιστιοπλοϊκά, multihull ιστιοπλοϊκά, ημερίσια κρουαζιέρα και «Real Estate on the Water»). Προσφέρει 128 μοντέλα, τόσο ιστιοπλοΐας όσο και μηχανοκίνητα, στις εννέα μάρκες της, από 4,5 έως 24 μέτρα. Ο Όμιλος Beneteau είναι ο μοναδικός πολυεξειδικευμένος φορέας στην βιομηχανία της ναυτιλίας, επιδιώκει την αποστολή της «Bringing dreams to water» απευθυνόμενος σε ένα πολύ ευρύ διεθνές κοινό ιδιοκτητών και περιστασιακών πελατών.

 Ο Yann Masselot, Επικεφαλής των εμπορικών σημάτων & υπεύθυνος επικοινωνίας του Groupe Beneteau , δηλώνει: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε αυτή τη συνεργασία με την CA Auto Bank, η οποία θα υποστηρίξει το δίκτυο διανομής μας και θα διευρύνει την προσφορά οικονομικών επιλογών για τους τελικούς πελάτες μας, σε πολλές στρατηγικές ευρωπαϊκές χώρες. Γνωρίζουμε τη σημασία, στις αγορές μας, να έχουμε προσφορές χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεν υστερούν σε τίποτα και χαιρόμαστε που υπογράψαμε αυτή τη συμφωνία με την CA Auto Bank, έναν ευρωπαϊκό ηγέτη στη λιανική και χονδρική χρηματοδότηση”.

Κοινοποίηση στο

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • E-mail