Drivalia ΝΕΑ

NEWS

Η Drivalia αποκτά τις επιχειρήσεις της ALD Automotive στην Ιρλανδία και τη Νορβηγία όπως και της Leaseplan στην Φινλανδία και στηνΔημοκρατία της Τσεχίας

  • Μετά από έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η εταιρεία του ομίλου CA Auto
    Bank αποκτά δραστηριότητες στις 4 ευρωπαϊκές αγορές, στις οποίες
    συμμετέχουν συνολικά 70.000 οχήματα και περίπου 430 εργαζόμενοι.
  • Αυτό ανεβάζει σε 13 τον συνολικό αριθμό αγορών για τη Drivalia, η οποία λειτουργεί ήδη σε Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα, Βέλγιο, Ολλανδία και Δανία.
  • Αρχικά, οι προσφορές της Drivalia στις νέες 4 αγορές θα επικεντρωθούν στις
    μακροχρόνιες ενοικιάσεις (LTR). Ωστόσο, η εταιρεία σκοπεύει να εισαγάγει μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων κινητικότητας στο μέλλον, όπως κοινή χρήση ηλεκτρικών αυτοκινήτων, συνδρομή αυτοκινήτων και ενοικιάσεις κάθε διάρκειας.

Η κινητικότητα της Drivalia κάνει ένα σημαντικό βήμα προόδου στη διαδικασία ανάπτυξής της στην Ευρώπη. Μετά από έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η εταιρεία ενοικίασης και κινητικότητας του Ομίλου CA Auto Bank ολοκλήρωσε επίσημα την εξαγορά των δραστηριοτήτων της ALD Automotive στη Νορβηγία και την Ιρλανδία, καθώς και των εργασιών της Leaseplan στην Τσεχία και τη Φινλανδία, για συνολικά 70.000 οχήματα και περίπου 430 εργαζόμενους.

Αυτή η στρατηγική κίνηση επιτρέπει στη Drivalia να αποκτήσει ισχυρότερη παρουσία στην Ευρώπη, χάρη στις τέσσερις νέες αγορές, οι οποίες ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία σε 13. Η εταιρεία θα διασφαλίσει τη συνέχεια των υπηρεσιών σε αυτές τις περιοχές, καθώς οι νέες θυγατρικές θα έχουν επικεφαλής τους Dag Fraurud στη Νορβηγία, David Wilkinson στην Ιρλανδία, Martin Brix στη Δημοκρατία της Τσεχίας και Petteri Pihlas στη Φινλανδία.

Αρχικά, οι προσφορές της Drivalia σε αυτές τις τέσσερις χώρες θα επικεντρωθούν σε
μακροχρόνιες ενοικιάσεις. Ωστόσο, η εταιρεία έχει φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον καθώς
σταδιακά επεκτείνει τις υπηρεσίες της για να συμπεριλάβει όλο το φάσμα των λύσεων από το
“Planet Mobility” της Drivalia, όπως κοινή χρήση ηλεκτρικών αυτοκινήτων, συνδρομές και
ενοικιάσεις αυτοκινήτων κάθε διάρκειας. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αλλαγής
επωνυμίας , οι νεοαποκτηθέντες θυγατρικές θα ενσωματωθούν στον όμιλο Crédit Agricole, τη 10η μεγαλύτερη τράπεζα στον κόσμο που εξυπηρετεί πάνω από 53 εκατομμύρια πελάτες σε 46 χώρες.

“Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που καλωσορίζουμε όλες τις νέες ομάδες στη μεγάλη μας
οικογένεια. Αυτές οι εξαγορές σηματοδοτούν ένα σημείο καμπής για το έργο της Drivalia στην
Ευρώπη. Με την έναρξη νέων θυγατρικών στην Ιρλανδία, τη Νορβηγία, τη Φινλανδία και την
Τσεχική Δημοκρατία, προχωράμε όλο και πιο κοντά στον στόχο μας να γίνουμε κορυφαίος
πανευρωπαϊκός παίκτης στην κινητικότητα του αύριο», λέει ο Giacomo Carelli, Διευθύνων
Σύμβουλος της CA Auto Bank και Πρόεδρος της Drivalia.“Θα εργαστούμε για να σταθεροποιήσουμε και να βελτιώσουμε την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και το
επίπεδο ικανοποίησης των σημερινών πελατών, χάρη στην ένωση της μεγάλης τεχνογνωσίας των νέων ομάδων και της δικής μας. Η στρατηγική μας, βασισμένη στη φύση μας ως μια ανεξάρτητη multi brand εταιρία σε έναν όμιλο με σχεδόν έναν αιώνα εμπειρίας στην αυτοκινητοβιομηχανία, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις κινητικότητας που διατίθενται στην αγορά», λέει ο Paolo Manfreddi, Διευθύνων Σύμβουλος της Drivalia.

Κοινοποίηση στο

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • E-mail