Εβδομαδα Διαφορετικοτητας

/ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η CA Auto Bank και η Drivalia συμμετέχουν ενεργά στην Εβδομάδα Διαφορετικότητας, μια εκδήλωση που χρηματοδοτείται από τον Όμιλο Crédit Agricole που στοχεύει να ευαισθητοποιήσει, να προωθήσει την αποδοχή των πολλών μορφών διαφορετικότητας, να υποστηρίξει την ένταξη και να τονίσει τη σημασία αυτού του ζητήματος. Η διαφορετικότητα είναι θεμελιώδης πυλώνας της σημερινής κοινωνίας.

Αυτή η πρωτοβουλία ακολουθεί τον Μήνα Διαφορετικότητας που εορτάζεται τον Νοέμβριο, κατά τον οποίο ο Όμιλος διοργανώνει workshops, συνέδρια και εκπαιδευτικές συνεδρίες για την προώθηση μιας κουλτούρας, όλο και περισσότερο χωρίς αποκλεισμούς, καλλιεργώντας τη διαφορετικότητα, ευαισθητοποιώντας τους εργαζόμενους και δίνοντας έμφαση στις συγκεκριμένες ενέργειες του Ομίλου.

Φέτος, ο Όμιλος CA Auto Bank δεσμεύεται επίσης ενεργά για την προώθηση της διαφορετικότητας μέσω πρωτοβουλιών σύμφωνα με τις πέντε διαστάσεις της πολιτικής διαφοροποίησης του Ομίλου, συμπεριλαμβανομένων των ίσων ευκαιριών, της ένταξης, της αντιπροσωπευτικότητας, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ευθύνης. Καθημερινά, προσπαθούμε να αυξήσουμε την αμοιβαία κατανόηση και την ένταξη μέσω εσωτερικών ή εξωτερικών πρωτοβουλιών που μπορούν να εμπλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα…

Για να γιορτάσουμε αυτές τις αξίες κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Διαφορετικότητας 2024, πήραμε συνεντεύξεις σε μερικούς από τους συναδέλφους μας που θα ασχοληθούν με θέματα όπως η ένταξη, η ισότητα των φύλων και η διεθνότητα παρέχοντας παραδείγματα από την πραγματική ζωή.

Η CA Auto Bank και η DRIVALIA, δεσμευμένες εδώ και καιρό να κάνουν δυνατή και προσβάσιμη την κινητικότητα του μέλλοντος και να αξιοποιήσουν τα ταλέντα των ανθρώπων που αποτελούν μέρος της, λανσάρουν ένα βίντεο με 5 συνεντεύξεις σχεδιασμένες να απεικονίζουν τις ευκαιρίες που προσφέρει μια μεγάλη διεθνής Ομάδα.

Δείτε και ακούστε τις συνεντεύξεις.